Schoenen online
Valuta:
Netherlands

Verzenden & retouren

Wij bieden snelle verzending naar de hele wereld. Nee verkoop belasting, de beste service, Welkom op deze site verzamelen en vertel je vrienden en familie, gelukkig winkelen!


We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Als u niet tevreden bent met onze producten, zullen wij graag een terugkeer te aanvaarden.

Ongewassen, ongedragen, of defecte producten gekocht van onze online winkel kan binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd voor terugbetaling of omruiling. Alle items teruggestuurd naar ons moet in originele voorwaarden, dwz ongedragen, ongewassen, met aangehechte alle tags. Anders wordt de items zal worden teruggegeven aan u.

terugkeer


Als je niet helemaal tevreden bent of als er een verschil is met uw bestelling, dan kunt u behouden alle documentatie en verpakking en direct contact met ons door het sturen van een e-mail of online. Wij zullen u dan met verdere instructies.


1. We staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.


2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd met, zullen de kosten van de accessoires en onderdelen worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen rechtvaardigen een gedeeltelijke terugbetaling.


3. Als om welke reden je nodig hebt om de grootte, kleur veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling tot", is het de kosten van de levering zal worden afgetrokken van de totale prijs van het product.


uitwisselingen


1. Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke datum van verzending van de bestelling. Neem contact met ons uw ordernummer en onze klantenservice zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling (volgens Return beleid) en plaats een nieuwe bestelling voor de stijl die u liever


2. U moet ons contacteren alvorens terug te keren de items. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.


3. We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzendkosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Het verschepen en behandelende lasten zijn niet terugbetaalbaar.

Terug
Nike   |   adidas Originals   |   Vans   |   Puma   |   
Uw ipadres is: 54.234.233.48
Copyright © 2018 www.breureka.nl. Powered by Schoenen online